Musikforlæggerne inviterer til det årlige seminar den 2. september i Hillerød.

Musikforlæggerne inviterer til det årlige seminar den 2. september i Hillerød.

Musikforlæggerne inviterer til det årlige seminar for danske Musikforlag den 2. september i Hillerød. Seminaret får igen et højt fagligt indhold, med bl.a. oplæg fra:

Kodas direktør Gorm Arildsen, Andreas Rasmus Nielsen (Kodas Forlags- og medlemsserviceafdeling), vil bl.a. fortælle om Kodas forretnings- og kulturstrategi. Vi får et kig ind i fremtiden fra Josh Greenberg (USA) (Green Mountain Lodge), der tidligere har arbejdet med globale strategier i bl.a. Red Bull og Spotify. Der bydes også på et panel, der vil diskutere ønsket om, at få flere kvinder ind i musikbranchen, med bl.a. Anna Lidell (DJBFA) og Sara Indrio (Artisten). Rasmus Rex (Roskilde Universitet) kommer og præsenterer sin nye rapport om User Sentric afregningsmodellen i digitale streamingtjenester. Dagens moderator er Anna Porse Nielsen fra Seismonaut.

Der er netværksmiddag om aftenen, og der er mulighed for overnatning. Seminaret er gratis og er åbent for alle musikforlagsmedlemmer af Koda. Tilmelding kræves, da der er et begrænset antal pladser. Fuldt program med videre offentliggøres på www.facebook.com/musikforlaeggerne snarest. Tilmelding og spørgsmål kan rettes til Hanne Christensen på hanne@musikforlaeggerne.dk // 26 81 88 92. Der er et begrænset antal pladser.