Musikforlæggerne inviterer til seminar for musikforlag den 5. oktober 2021

Musikforlæggerne inviterer til seminar for musikforlag den 5. oktober 2021

Musikforlæggerne inviterer til det årlige seminar for danske musikforlag, der er forlagsmedlem af Koda. Det finder sted den 5. oktober på Fredensborg Store Kro.

Seminaret får igen et stærkt fagligt indhold:

Direktør, forfatter og autoriseret psykolog Thomas Geuken vil introducere os til fremtidsforskning. Hvorfor er fremtiden vigtig? Hvordan arbejder man professionelt med fremtiden som musikforlægger? Hvordan kommer vores samfund, forbrug og kultur m.m. til at se ud, og hvilke konsekvenser får det for musikforlæggere, og vores kunder og samarbejdsparter? Kan vi forblive relevante og værdiskabende?

Vi fortsætter debatten om kønsbalance og diversitet i musikbranchen, som vi tog hul på sidste år. Emma Holten vil holde et oplæg til diskussion. Emma Holten er feministisk aktivist, og har arbejdet bredt med inklusion og magt i erhvervslivet, bl.a. som medlem af DJØF’s ligestillingskomité. Hun vil snakke om, hvordan vi kan løfte det danske tabu om magt, og få en mere informeret samtale om mangfoldighed og forskellighed i arbejdslivet.  http://www.emmaholten.com/.

Marzio Schena, CEO ANote Music (Luxemburg) laver en keynote om investeringer i musikbranchen, med fokus på royalties, og ikke køb af rettigheder. https://anotemusic.com/

Der afsluttes med netværksmiddag om aftenen, som alle deltagere er inviteret til.

Seminaret er gratis og åbent for alle musikforlagsmedlemmer af Koda. Der man max. deltage 2 fra hvert musikforlag.

Tilmelding senest den 20. september til Hanne Christensen på hanne@musikforlaeggerne.dk // 26 81 88 92. Husk at oplyse eventuelle madpræferencer såsom allergi, vegetar etc.