Musikforlæggernes seminar den 30. september 2019

Musikforlæggernes seminar den 30. september 2019

INVITATION TIL

Musikforlæggernes seminar den 30. september 2019, Gl. Skovridergaard, Marienlundsvej 36, 8600 Silkeborg

Bemærk at seminaret er åbent for alle forlagsmedlemmer af Koda. Tilmelding sker til hanne@musikforlaeggerne.dk senest den 12. september. Deltagelse er gratis, og der kan max. deltage 2 personer fra hvert forlag.

Dagsorden

Mandag den 30. september

Kl. 09.30 – 10.00:      

 • Ankomst, kaffe og rundstykker

Kl. 10.00 – 13.00:      

 • Velkomst ved Musikforlæggernes formand Ole Dreyer, herunder seneste nyt fra Musikforlæggerne
 • Copydan Tekst & Node, kopiering og fordeling. Oplæg ved Vibeke Andersen, afdelingschef og Stefan Eland Kristensen, vicedirektør i Copydan Tekst & Node
 • Copydan Verdens TV, indkassering, afregning og fremtiden. Oplæg ved Jacob Graff Hedebrink, adm. direktør i Copydan Verdens TV
 • TV i fremtiden. Oplæg ved Keld Reinicke. Keld Reinicke har medvirket til opstarten af DR2, TV 2 ZULU og TV 2 Charlie. Reinicke arbejder i dag med strategisk udvikling inden for digitalt indhold. Derudover producerer og udvikler han tv-koncepter, som udviklingschef for et mindre selskab, der bl.a. står bag TV2s “Natholdet” og underviser på Den Danske Filmskole, primært i amerikanske tv-serier.

Kl. 13.00 – 14.00:      

 • Frokost og frisk luft

Kl. 14.00 – 17.00:

 • Jakob Sørensen, The Bank, fortæller om den nye Eliteuddannelse i Sangskrivning
 • ”Let’s Talk A.I. & Algorithms”. Oplæg ved Scott Cohen. Scott Cohen har i en lang årrække arbejdet som direktør i The Orchard, en af verdens første og største digitale distributører af musik. Nu er han Chief Innovation Officer, Recorded Music, Warner Music Group og bor og arbejder i London.
 • Oplæg ved Stein Bjelland, norsk Musikentreprenør. Stein Bjelland er en kulturel iværksætter og music business konsulent. Stein driver nu Stein70000, hans eget konsulentfirma inden for musik og kunst. Der har han beskæftiget sig med modkultur og iværksætteri inden for musik- og kunstbranchen de sidste 15 år og arbejdet tæt sammen med forskellige organisationer, virksomheder, kunstnere og institutioner om innovation og iværksætteri inden for den kulturelle sektor. Mellem 2008-2013 var han medstifter og præsident for det norske produktions- og managementfirma Great Moments og arbejdede med kunstnere som Kvelertak og Purified In Blood. Stein er formand for Audio and Visual-fonden af ​​Kulturministeriet i Norge. Han fungerer også som leder af bestyrelsen for Kunsthall Stavanger og som medlem af Stavanger Symphony Orchestras bestyrelse. Han underviser regelmæssigt på New York University og norske universiteter. Han bor i både Brooklyn og Stavanger.

Kl. 17.00 – 19.00:

 • Promenade, passiar og afslapning

Kl. 19.00 – 19.30:

 • Velkomstdrink

Kl. 19.30:

 • Middag efterfulgt af kaffe med sødt

Der er mulighed for at overnatte på Gl. Skovridergaard efter seminariet, men pga. begrænsede antal værelser er det efter først-til-mølle-princippet.