Musikforlæggernes Spil Dansk fejring

Musikforlæggernes Spil Dansk fejring

Igen i år støtter Musikforlæggerne et stort antal Spil Dansk koncerter rundt om i landet i hele Spil Dansk Ugen, som er uge 44. Arrangementerne spænder bredt genremæssigt og er meget varierede:På et gods udenfor Ringsted er der koncert og Halloween-fest med Ticktock og en kunstnergruppe. Det Ny Tonefilmsorkester spiller evigtgrønne sange fra filmen ”Mød mig på Cassiopeia” på et københavner-bibliotek, og undergrundsstemningen breder sig på spillestedet Stengade i København med Less Win og Gold Class. Se alle arrangementerne her.

Ole Dreyer, bestyrelsesformand for Musikforlæggerne, fortæller:

”Musikforlæggerne er glade for at være med i ejerkredsen og bestyrelsen omkring Spil Dansk. Spil Dansk er væsentlig for dansk musik, for den medvirker til at vise, hvad musikken kan: Den kan bruges i utallige sammenhænge og styrke samhørighed og fællesskab. Men musikken kan også vise forskellighed og små nicher.
Vi støtter en række arrangementer igennem Spil Dansk Ugen, spredt ud over hele Danmark, fordi vi synes, at alle skal opleve noget særligt den uge, nemlig styrken ved dansk musik. Heldigvis er der et meget stort antal arrangementer hele ugen landet over, bakket op af DR’s samlede radioflade. Det må blive en festuge for dansk musik – igen,” spår Ole Dreyer.