Spil Dansk

Spil Dansk Ugen – også kaldet Musiklivets Festuge – er altid i uge 44

Spil Dansk Ugen 2018 er fra mandag den 29. oktober til søndag den 4. november og kulminerer på Spil Dansk Dagen som ligger d. 1. November 2018.

Spil Dansk er en fast tradition i dansk musikliv siden 2001 og er Danmarks største musikbegivenhed i al sin bredde og mangfoldighed af arrangementer. I 2014 blev Spil Dansk genfødt med en ny ejerkreds bestående af Dansk Musiker Forbund, Dansk Artist Forbund, Danske Populær Autorer, KODA og Musikforlæggerne.

Der er i Spil Dansk Ugen mere end 1.000 musikarrangementer, fordelt over hele Danmark. Ligesom der også er danskere, der spiller koncerter med dansk musik i udlandet i Spil Dansk Ugen. Mange radioer – herunder DR – spiller på dagen udelukkende dansk produceret musik. Flere TV stationer bruger også dagen til at lave udsendelser specielt om den danske musik.

Alle de største toneangivende danske musik- og kulturorganisationer er hvert år med til at arrangere Spil Dansk Ugen. Dette gælder selvfølgelig også for Musikforlæggerne. Vore medlemmer arrangerer hvert år mange spændende koncerter rundt om i landet i Spil Dansk Ugen.

Læs mere om Spil Dansk Ugen på www.spildansk.dk