Camp for filmkomponister

Vi har igen valgt at reservere tre pladser til danske score komponister på Nordic LA’s scorecomposer camp. Campen finder sted online den 13-17 september 2021. Den foregår med centrum i LA, men på grund af Covid 19 situationen foregår den Online. Her kan en af jeres forlags komponister få chancen for at møde og samarbejde med andre score komponister fra de nordiske lande, samt fra LA. Der vil blive mulighed for at arbejde direkte med nogle af de allerbedste filmbranche folk i Los Angeles / Hollywood. Det hele foregår via Nordic LA’s digitale samarbejdsplatform. Udover selve skrivesessions er der hver dag besøg af VIP speakers og partnere i Nordic LA, der vil holde keynotes, som der altså kan opnås en direkte dialog med. Det er endnu ikke fastlagt hvem der kommer til at holde disse i denne camp, men tidligere camps har haft sessions med bl.a.:

JEFF BEAL: Composer – House Of Cards, Blackfish, Ugly Betty

JUSTIN STANLEY: Producer – Prince, Leonard Cohen, P. McCarthy, Snoop Dogg

MIKE POLCINO: Director – The Simpson Director

JIM DOOLEY: Composer – Pirates of the Caribbean, The DaVinci Code, The Ring

MARY RAMOS: Music Supervisor – Quentin Tarantino, Robert Rodriguez

Campen finder sted 13-17 september fra kl 17:30- 23:30 (Dansk Tid), og det forventes at komponisten kan deltage hver dag. Komponistens forlag inviteres med til VIP sessions på Zoom.

Der kan ansøges for maksimum to komponister per forlag til udvælgelsen. Alle forlagsmedlemmer af KODA kan ansøge om plads på campen. Send link til musikstykker, en biografi (på engelsk), en showreel og et CV med tidligere arbejder til camp@musikforlaeggerne.dk .

DEADLINE er mandag den 1 september for indsendelse. Svar gives indenfor et par dage.

Deltagelsen vil være gratis for de tre der udvælges til deltagelsen.