Musikforlæggerne er en forening af professionelle musikforlag i Danmark

Musikforlæggerne er repræsenteret i de ledende organer i Koda og Copydan, og foreningen er medlem af Nordisk Musikforlægger Union og af International Confederation of Music Publishers, ICMP.

Tag en tur rundt på sitet, og du vil finde mange spændende oplysninger om foreningen og dens arbejde. Fandt du ikke det, du søgte, er du velkommen til at sende os en mail på hanne@musikforlaeggerne.dk

Er du medlem af Musikforlæggerne, så besøg medlemsområdet, hvor der bliver gået mere i dybden med emnerne.

God fornøjelse!

Vi støtter op om musikbranchens 2030 mål

Tydelige kønsbestemte indtægtsforskelle i musikbranchen har fået fem musikorganisationer til sammen at arbejde imod bedre balance frem mod 2030. Med 10 kønsbalancemål går organisationerne for første gang sammen om en fælles indsats for at gøre noget ved den skæve balance, der på mange områder præger musikbranchen. Dansk Artistforbund, DPA, Autor og DKF står bag målsætningen.

Medlemsfordele

Alle professionelle musikforlag i Danmark kan søge om optagelse i Musikforlæggerne. Som medlem af Musikforlæggerne får du også en del medlemsfordele.

Se mere om medlemskab samt ansøgningsskema her.

Kulturelle Midler

Musikforlæggerne administrerer i lighed med de tre komponistorganisationer nogle af Koda Kulturs støttepuljer, og de kan søges af alle forlagsmedlemmer af Koda.

Se mere på www.kultur.koda.dk