Musikforlæggerne inviterer til det årlige seminar den 2. september i Hillerød.

Musikforlæggerne inviterer til det årlige seminar den 2. september i Hillerød.

Musikforlæggerne inviterer til det årlige seminar for danske Musikforlag den 2. september i Hillerød. Seminaret får igen et stærkt fagligt indhold, med oplæg fra:

Kodas direktør Gorm Arildsen, Andreas Rasmus Nielsen (Kodas International og Forlagsafdeling), vil bl.a. fortælle om Kodas forretnings- og kulturstrategi. Vi får et kig ind i fremtiden fra Josh Greenberg (USA / DK) (Green Mountain Lodge), der tidligere har arbejdet med globale strategier i bl.a. Red Bull og Spotify.

Der bydes ligeledes på et panel, der vil diskutere ønsket om, at få flere kvinder ind i musikbranchen, med bl.a. Paneldebat om hvordan vi kan tiltrække flere kvinder til musikbranchen med bl.a. Sara Indrio (DAF, Formand), Anna Lidell (DJBFA, Formand), Lene Vive Christiansen (Program & Udviklingschef, Vega), Nina Ringen (advokat & partner i Lundgrens) og Fie Gersdorff Schrøder (Gramex, direktør).

Rasmus Rex (Roskilde Universitet) kommer og præsenterer sin nye rapport om User Sentric afregningsmodellen i digitale streamingtjenester.

Dagens moderator er Anna Porse Nielsen fra Seismonaut.

Der er netværksmiddag om aftenen, og der er mulighed for overnatning. Seminaret er gratis og åbent for alle musikforlagsmedlemmer af Koda. Tilmelding kræves, da der er et begrænset antal pladser. Tilmelding og spørgsmål kan rettes til Hanne Christensen på hanne@musikforlaeggerne.dk // 26 81 88 92. Der er et begrænset antal pladser.