Ny portal til at søge støtte fra Kodas kulturelle midler

Ny portal til at søge støtte fra Kodas kulturelle midler

Som noget nyt er alle legater fra Kodas Kulturelle Midler samlet på et sted. På www.koda.dk/kodakultur kan du danne dig et overblik over de forskellige støttemuligheder, se hvad der er relevant for dig, og sende din ansøgning afsted – alt sammen fra samme portal. Musikforlæggere kan nu ansøge til årets første uddelings runde, ansøgningsfristen er den 1. maj. Der kommer yderligere to ansøgningsrunder i år for musikforlæggere.

Indtil i år har støtte fra de kulturelle midler skullet søges via de enkelte komponistforeninger DJBFA, DPA, DKF og Musikforlæggerne samt Koda. Sådan er det ikke længere. I dag er adgangen til de forskellige støttepuljer samlet i en fælles ansøgningsportal under Koda Kultur. Det betyder, at du nu har en samlet indgang, når du vil søge i de legater og puljer, der er relevante for dig. Alle komponister søger via samme portal.

Administrationen af de enkelte legater er stadig fordelt mellem de fire foreninger og Koda. Det betyder, at det stadig er forskellige udvalg med en høj musikfaglighed, der vurderer de enkelte ansøgninger. På den enkelte legatside kan du se, hvem der administrerer det pågældende legat.

Er du ikke Koda-medlem
Enkelte legater kan også søges af organisationer eller personer, der ikke er medlem af Koda. Disse findes ved, at man angiver, at man ikke er medlem af Koda i SSØGEGUIDEN.

Retningslinjer for de kulturelle midler
Se bestyrelsens RETNINGSLINJER FOR ANVENDELSEN AF DE KULTURELLE MIDLER 
Læs mere om de kulturelle midler i KODAS ÅRSBERETNING FOR 2017 HER

Kontakt
Er du i tvivl om hvordan skal søge, så kontakt kodakultur@koda.dk ved tekniske problemer og hanne@musikforlaeggerne.dk ved faglige spørgsmål.