Virtuel Trailer Camp i L.A.

Kære alle medlemmer.

Nordic LA afholder i samarbejde med bl.a. Musikforlæggerne en online camp, med fokus på TV / Film / Reklame trailere. Musikforlæggerne har reserveret tre pladser til campen, der foregår d. 8.-12. november 2021, og er online i tidsrummet imellem kl 17 og midnat (CET). Niveauet er højt, indsend kun ansøgninger på folk med erfaring. Det forventes at man deltager alle fem dage i det fulde program. Deltagelsen er gratis og støttes af Koda Kultur.

Der kan søges om max to pladser per musikforlag. Ansøger skal være forlagsmedlem af Koda, og have en forlagsaftale med komponisten der søges til (Komponisten behøver ikke at være Koda medlem). Man ansøger ved at sende en beskrivelse af komponisten, forventningerne til campen, og en beskrivelse af hvad komponisten tidligere har arbejdet med indenfor området (Film / TV / Trailer / Reklame). Desuden bør der linkes til et Showreel eller en playlist med musik af komponisten. Ansøgningen sendes til camp@musikforlaeggerne.dk senest den 25.10 inden midnat.

På campen kommer komponisterne til at arbejde med både masterclass og med at skrive direkte til Trailers. Campen ledes af et hold af meget kompetente mentorer, samlet omkring Joe Berman og Shauna Krikorian fra Media Horse https://www.mediahorse.net/about/our-team/. Joe kender mange af os fra hans mange besøg i Danmark og på SPOT. De har samlet et hold af mentorer til campen, der bl.a. tæller:

JIM DOOLEY: Composer – Pirates of the Caribbean, Madagascar, The DaVinci Code

JOE TAMANINI: Studiocity President – Ellen, Dr. Oz, Live with Kelly and Ryan

ANGELA ASIATO: Music Supervisor – Google, Ford, Ralph Lauren

JESSE GOODWIN: Vice President – The Hit House (Leading Hollywood Trailers, Promo House)

BRENT HARVEY: Owner – Hollywood Music in Media Awards

Der komponeres og arbejdes hver dag hele ugen i de virtuelle studier, i samarbejde med andre komponister og mentorerne. Der bliver desuden VIP talks, hvor deltagerne får dialog med oplægsholderen, via Zoom. Jeg vedhæfter et dokument lidt om de bidragsydere der deltager på campen, samt en præsentation af campen.

DEADLINE FOR ANSØGNING ER D. 25.10 ved midnat. Der vil givet tilsagn/afslag den 28.10.