Forlagssalon #13 – Fremtidens Musikforlag
Fremtidens musikforlag er den brede ramme for årets seminar for musikforlagsmedlemmer af Koda, arrangeret af Musikforlæggerne, som finder sted den 26. august på Frederiksdal Sinatur Hotel og Konference i Lyngby. Det bliver en dag fyldt med perspektivering, spændende oplæg og gode samtaler og netværk mellem kollegaer. Seminaret er heldags og starter kl. 9, og afsluttes med netværksmiddag om aftenen.
Sidste års seminar afdækkede forskellene i sprog imellem de fem nulevende generationer. I år tager vi skridtet ind i vores virksomheder, hvor det forventes at flere generationer arbejder side om side, og som kræver, at man kan navigere i forskellige værdier, kommunikationsformer og motivationsfaktorer. Det handler ikke om at behandle alle ens, men om at lede dem forskelligt – med samme retning og formål. I dag kræves det af virksomheder at man er stærke i DEI værdierne (Diversity, Equity og Inclussion), for at kunne tiltrække nye talenter. Nedenstående oplægsholdere giver os både inspirerende metoder og konkrete eksempler på hvordan andre sikrer at de tiltrækker sig talentfuld(e) arbejdskraft og kunstnere og dermed sikre fortsat forlagets fremtid.
(Moderator) Katrine Asp-Poulsen: Katrine Asp-Poulsen arbejder med trivsel og sunde arbejdspladskulturer som fortrolig rådgiver for ledere, der navigerer i komplekse omstillinger. Hun er medforfatter til bogen ‘En medarbejders bekendelser om ledelse,’ som afdækker nogle af de kulturelle træk, der går igen i mange organisatoriske kriser. Katrine er journalist, professionel moderator og har selv mange års erfaring som leder i mediebranchen og NGO-verden. Sara Louise Muhr: Sara Louise Muhr er Professor i Ledelse & Diversitet på Copenhagen Business School. Saras forskning er fokuseret på kritiske perspektiver på diversitet og ledelse, specielt i forhold til hvordan det moderne fleksible arbejdsmarked påvirker individ, medarbejder såvel som leder. Ledt af dette overordnede formål, arbejder Sara empirisk i mange forskellige empiriske felter. Sara har blandt andet for nyligt både arbejdet med konsulentfirmaer, IT virksomheder, servicevirksomheder, poledance-studier, politiet, forsvaret og ledernetværk, hvor hun er engageret i problemstillinger i forhold til ledelse, magt, identitet, kultur, stress, work-life balance og diversitet. Sara har publiceret over 80 bøger, artikler og bogkapitler – mange af dem med diversitet som omdrejningspunkt – heriblandt bøgerne ”Ledelse af Køn”, ”Biasbevidst Ledelse”, ”Hvordan Bekæmper Vi Hverdagsdiskrimination”, ”Sexisme på Arbejde” og ”Den Inkluderende Leder”. Sarah Ambs-Thomsen: Sarah Ambs-Thomsen er autoriseret erhvervspsykolog og forfatter med speciale i psykologisk tryghed, inkluderende arbejdsfællesskaber og ledelse. Hun rådgiver topledere, virksomheder og myndigheder i at skabe bæredygtige arbejdsfællesskaber, hvor trivsel og præstationer går hånd i hånd. Hun har desuden bidraget til en ny branchestandard i musikbranchen med fokus på trygge og inkluderende arbejdsfællesskaber, samt haft ansvar for at træne Arbejdstilsynet landsdækkende i organisationers forebyggelse og håndtering af grænseoverskridende og destruktiv adfærd. Søren Holmgreen: Søren Holmgren er en af Danmarks mest populære foredragsholdere. Gennem de sidste 10 år har han holdt mere end 2000 foredrag i Danmark og udlandet. I dansk erhvervsliv arbejder Søren med organisationspsykologi og udvikling af ledere og medarbejdere, han har vundet to olympiske guldmedaljer og skrevet en bog.Søren Holmgren vil stille skarpt på, hvordan han motiverer sig selv i en foranderlig hverdag med uforudsete udfordringer. Søren vil tale om trivsel, motivation og mind-set, og han vil komme med bud på, hvordan man som leder og ansat kan tage ansvar for at få det bedste ud af dagen. Magaret McGuffin:
Margaret McGuffin er CEO for Music Publishers Canada og har en baggrund i forskning og politikudvikling inden for de kreative industrier. Hun har arbejdet med mange branche- og kollektive forvaltningsorganisationer i musikbranchen. Margaret sidder i bestyrelser og rådgivningsudvalg, bl.a. ved Canada’s Theatre Museum, MusiCounts og universitetsprogrammet Connected Minds. Tidligere var hun bestyrelsesformand for Work In Culture. Hun brænder for at fremme canadisk musik globalt. Margaret har en BA i statskundskab fra Western University og en MBA i kunst-, medie- og underholdningsledelse fra York University.