Musikforlæggerne er en forening af professionelle musikforlag i Danmark

Musikforlæggerne er repræsenteret i de ledende organer i Koda og Copydan, og foreningen er medlem af Nordisk Musikforlægger Union og af International Confederation of Music Publishers, ICMP.

Tag en tur rundt på sitet, og du vil finde mange spændende oplysninger om foreningen og dens arbejde. Fandt du ikke det, du søgte, er du velkommen til at sende os en mail på hanne@musikforlaeggerne.dk

Er du medlem af Musikforlæggerne, så besøg medlemsområdet, hvor der bliver gået mere i dybden med emnerne.

God fornøjelse!

Kalender
 

Hvad laver
en musikforlægger

Musikforlæggernes arbejde er vidtfavnende, og har tråde ude i hele musikbranchen. Vi har lavet en lille video der viser i kort og simpel form, hvad vores arbejde består i.

Podcasten Entertainmentretten havde desuden i episode #49 en specialudseendelse om musikforlæggernes arbejde og rettigheder. Her var musikforlægger fra EWH, Loui Törnquist, på besøg og gav en god indføring i vores komplekse arbejde. Lyt til podcasten her.

Afspil video

Trygt Rum Netværket


Musikforlæggerne er en del af Trygt Rum Netværket, der sammen med 15 organisationer fra musikbranchen, er gået sammen om en ny handleguide med formål om at forbygge krænkende adfærd og fremme et hensynsfuldt og professionelt arbejdsmiljø.
Læs mere her

 

 

 

Penge til gode fra DR Arkivaftalen?
 

Det er ikke altid, det lykkes Koda at finde alle rettighedshavere, selvom både DR’s rapportering og deres egne systemer samler det meste op.

Se, hvem der kan søge og hvordan